U bent hier

5 jaar Serreconcerten met Karen Willems (allerlei) en Jürgen Augusteyns (gitaar)

Wanneer: 
zondag 7 augustus 2022 om 10.00

Prijs

€6
Combi met concert Jürgen Augusteyns: 10 EUR Combitickets met concert Jürgen Augusteyns & Eric Thielemans: 15 EUR
Zondag 7 augustus 10u00 Drummer/percussioniste Karen Willems aan het werk zien en horen is altijd een heel avontuur. Ze was actief bij Zita Swoon en Novastar en werkte al meermaals samen met gevestigde waarden als Mauro Pawlowski, Fred Frith of Eric Thielemans.

Sedert 2020 verkent Karen, met het project TERRE SOL, de mogelijkheden van haar stem en allerhande instrumenten en objecten! De dag starten tussen de druivenranken, vergezeld van Karens unieke klankenpalet, zorgt gegarandeerd voor een uitzonderlijke belevenis!

11u30 - Jürgen Augusteyns (gitaar) Jürgen Augusteyns is voortdurend op zoek naar nieuwe manieren om zijn eigen muziek te herdefiniëren. Hij laat zich hiervoor inspireren door klasbakken als Loren Connors en William Basinski.

Zoals het een improvisator betaamt laat Jürgen zich leiden door de toevalligheden van het moment. Een ideale match dus met onze druivenserres, waar regengekletter, een hoge vochtigheidsgraad of warme temperaturen voor steeds wisselende omstandigheden zorgen!

Voor, tussen en na de concerten: Dj Pablo (radio-programma Wunderkammer) Doorlopend: Straffe Streekbar met heel wat lekkers uit eigen streek!

Opgelet; Dit concert vindt plaats bij Druiven Van Camp, Jozef Kumpsstraat 33 - 1560 Hoeilaart