U bent hier

5 jaar Serreconcerten met Karen Willems (allerlei), Jürgen Augusteyns (gitaar) & Eric Thielemans (drums/percussie)

Wanneer: 
zondag 7 augustus 2022 om 10.00

Prijs

€6
Combi met concert Jürgen Augusteyns: 10 EUR Combitickets met concert Jürgen Augusteyns & Eric Thielemans: 15 EUR
Zondag 7 augustus 10u00 Drummer/percussioniste Karen Willems aan het werk zien en horen is altijd een heel avontuur. Ze was actief bij Zita Swoon en Novastar en werkte al meermaals samen met gevestigde waarden als Mauro Pawlowski, Fred Frith of Eric Thielemans.

Sedert 2020 verkent Karen, met het project TERRE SOL, de mogelijkheden van haar stem en allerhande instrumenten en objecten! De dag starten tussen de druivenranken, vergezeld van Karens unieke klankenpalet, zorgt gegarandeerd voor een uitzonderlijke belevenis!

11u30 - Jürgen Augusteyns (gitaar) Jürgen Augusteyns is voortdurend op zoek naar nieuwe manieren om zijn eigen muziek te herdefiniëren. Hij laat zich hiervoor inspireren door klasbakken als Loren Connors en William Basinski.

Zoals het een improvisator betaamt laat Jürgen zich leiden door de toevalligheden van het moment. Een ideale match dus met onze druivenserres, waar regengekletter, een hoge vochtigheidsgraad of warme temperaturen voor steeds wisselende omstandigheden zorgen!

15u00 - Eric Thielemans (drums en percussie) Artist in Residence-project Jazz met Pit In het kader van het ‘Artist in Residence’-project van Jazz met Pit, keert Eric Thielemans terug naar de streek waar het voor hem allemaal begon -> de Druivenstreek!

Eric behoort al jaren tot de boeiendste figuren uit de Belgische jazz -en improvisatiewereld en is een muzikant die respect afdwingt tot in de verste uithoeken van onze planeet. Hij staat er dan ook voor gekend om zich te laten inspireren door de locatie, zo is ieder solo-optreden weer verrassend anders!

Voor, tussen en na de concerten: Dj Pablo (radio-programma Wunderkammer) Doorlopend: Straffe Streekbar met heel wat lekkers uit eigen streek!

Opgelet; Dit concert vindt plaats bij Druiven Van Camp, Jozef Kumpsstraat 33 - 1560 Hoeilaart