Cafetaria
Voor reservaties van de Cafetaria: Eerst beschikbaarheid navragen via tel. 02 657 05 04
Het GC Felix Sohie heeft een cafetaria die kan gereserveerd worden voor feesten, recepties, koffietafels, ... en om gezellig na te praten bij optredens of andere activiteiten.
Sinds 2020 bestaat er een nieuw verhuurreglement dat ook van toepassing is op alle zalen in het GC Felix Sohie.
Bij vragen of onduidelijkheden neem je best op voorhand contact op met de dienst Vrije Tijd om goede afspraken te maken.
Waar?
Op het gelijkvloers van het GC Felix Sohie (zuidkant)
Capaciteit
Zitplaatsen: 58.
Beschikbare oppervlakte (exclusief keuken): 120 vierkante meter
Beschikbare uitrusting
- 5 hoge receptietafels en 15 hoge stoelen
- 14 lage tafels en 10 lage stoelen (wit)
- 6 lage, ronde tafels en 24 lage stoelen (bruin)
- 4 witte poefen
- vaste zitbank
- beamer, geluidsinstallatie, micro, spreekgestoelte, draadloos internet
- toog met tapinstallatie en 4 hoge stoelen
- uitgeruste keuken (frigo's, afwasbak, afwasmachine, oven, inductiekookplaat, kookmateriaal, ...)
- voor 60 personen borden, bestek, glazen,...)
- extra tafels en stoelen: op aanvraag
Drank
Individueel af te spreken met GVS Drinks (Steenokkerzeel) tel. 02 253 41 97 , info@gvsdrinks.be
Tarieven
Per Dagdeel | Groep A | Groep B | Groep C | Groep D |
Theaterzaal + Cafetaria |
60 euro | 120 euro | 180 euro | 240 euro |
Cafetaria |
40 euro | 80 euro | 120 euro | 160 euro |
Keuken (enkel in combinatie met Cafetaria) |
60 euro / dag | 120 euro / dag | 180 euro / dag | 240 euro / dag |
Opgelet!
Weekendverhuur: De cafetaria GC FS, de polyvalente zalen van het sport- en jeugdcentrum Koldam en het parkpaviljoen zijn in het weekend enkel per dag te huur voor gebruikersgroepen B, C en D. De prijzen voor het gebruik worden als 3 dagdelen aangerekend. Gebruikers uit groep A kunnen deze ruimtes per dagdeel reserveren, en worden per dagdeel aangerekend.
Hoe reserveren?
- Beschikbaarheid navragen via tel. 02 657 05 04 of aan het onthaal.
-
Dien pas daarna hier een online reservatieaanvraag in.