U bent hier

Edições CN presenteert SERRISME

Wanneer: 
zaterdag 28 augustus 2021 om 16.00

Prijs

€15
Activiteit in het kader van SERRISME

De spreekwoordelijke druif op de (kaas)taart! Lieven Martens, artistiek leider van Edições CN, en grote bezieler achter het SERRISME-project, heeft speciaal voor dit weekend een vijf sterren programma samengesteld met vooraanstaande artiesten uit binnen- en buitenland; allen met een voorliefde voor grote en kleine klanken en geluiden! Een uniek evenement voor Hoeilaart!

Tomoko Sauvage (japan) Sauvage bouwde een eigen ‘natuurlijke synthesizer’ uit een arsenaal waterkommen, vloeistoffen, keramiek en onderwaterluidsprekers. Het resultaat houdt het midden tussen een natuurwetenschappelijk experiment, meditatieve therapie en geluidskunst. Een ervaring die je moet meemaken!

Chrstina Vantzou (USA) Vantzou werkte zelf intensief mee aan het project ‘SERRISME’. Ze is een grootmeester in het creëren van magische sferen en weet als geen ander de verbinding te maken tussen modern klassiek en ambient muziek.

Francesco Cavaliere (IT) De basis voor Cavaliere’s muziek ligt in de kracht van zijn verbeelding! Hij is gekend voor het gevoel waarmee hij geluid, materiaal en ruimte op een unieke manier weet te combineren. Je kan je dan ook verwachten aan een imaginaire reis doorheen een parallel universum.

Hiele (BE) Roman Hiele is producer & componist wiens aanstekelijke mix van synthetische geluiden en jazz nooit minder dan verrassend is! Hij daagt de conventionele muziek uit door te spelen met improvisatie en de ingrediënten van klassieke muziek om te buigen naar elektronica.

Dennis Tyfus (BE) Creatief meesterbrein en alleskunner, labelboss van het legendarische Ultra Eczema! Daarmee is Dennis Tyfus één van de meest prominente figuren uit de (Belgische) wereld van de kunst! Recentelijk had hij nog solo-tentoonstellingen lopen in het Middelheimpark en de Tim Van Laere Gallery. Hij zakt naar Hoeilaart af met zijn nieuwe project voor stem en piano.

+ bijdragen van Jan Matthé, Lizzy Vandierendonck, Chrstophe Piette en Simon Van Honacker