U bent hier

Gegidste wandeling: Felix tour

Begeleide rondleiding
Wanneer: 
zaterdag 21 september 2019 om 14.00
zondag 22 september 2019 om 14.00
Prijs: 
€8.0
Basistarief: 8,00 €
Hoeilaart Weleer organiseert op zaterdag 21 en zondag 22 September 2019 een gegidste wandeling en neemt jullie mee naar het Hoeilaart ten tijde van Felix Sohie.

Ter voorbereiding van Felix, de musical, zal Hoeilaart Weleer jullie meenemen naar de plekken waar het allemaal begon en de geschiedenis van de gebroeders Sohie opfrissen.

Bereid je voor op de musical en bezoek met deze gegidste wandeling de achterkoer van het geboortehuis van Felix Sohie, beklim Solheide via het wegje dat zelfs het toenmaligie koningshuis nam, aanschouw de plaats waar de driewoonst ooit stond, aanschouw het enige gebouw van de gebroeders Sohie dat er vandaag nog steeds staat,..... enz.

We hebben een 10-tal stopplaatsen waar we de tijd nemen om de start, groei en uitbouw van het imperium van de gebroeders Sohie onder de loep te nemen dit alles ondersteund met de nodige foto's en geschiedkundige uitleg.

Uw gids van dienst is Erik Plastria van Hoeilaart Weleer en de prijs is 8€/persoon. De plaatsen zijn beperkt tot maximum 30 personen per wandeling en deze zullen op zaterdag 21 en zondag 22 september doorgaan telkens om 14H00.

Inschrijven of vragen kan nu via op 0476 951 523 of stuur een mail naar erik.plastria@telenet.be met als titel "Felix tour", de gewenste datum en het aantal deelnemers en u krijgt ten gepaste tijde alle info doorgestuurd. ps : Gelieve er rekening mee te houden dat we de Sola berg te voet zullen beklimmen maar wel met 2 haltes tijdens de klim.