U bent hier

Serreklanken EXTRA met Eric Thielemans - UITVERKOCHT

Concert
Wanneer: 
zondag 9 augustus 2020 om 12.30
Prijs: 
€5
Nieuwe reeks Serreklanken op komst in Hoeilaart!

Voor het 3de jaar op rij vinden in Hoeilaart de Serreklanken plaats! Een reeks atypische concerten op atypische locaties. Hedendaags maar niet-alledaags. Hierbij wordt bewust gekozen voor artiesten of projecten, wiens muziek zich minder leent tot de vier muren van een theaterzaal of cafetaria, maar ten volle tot zijn recht komt in een ongewone omgeving.

Zin voor avontuur staat hierbij centraal, zowel voor muzikant, luisteraar (van wie het luisterend oor met alternatieve klanken geprikkeld wordt) als organisator.

Starten doen we op zondag 9 augustus (12u30) met Eric Thielemans als gast. Thielemans (drums/percussie) behoort al jaren tot de boeiendste figuren uit de Belgische jazz -en improvisatiewereld en is een muzikant die respect afdwingt tot in de verste uithoeken van onze planeet.

Eric staat er om gekend zich te laten inspireren door de locatie en de omstandigheden! Zo is ieder solo-optreden weer verrassend anders!

Plaatsen beperkt tot 25 personen!

Corona-maatregelen Uiteraard worden alle concerten georganiseerd volgens de gangbare corona-maatregelen. Zo zijn de plaatsen strikt gelimiteerd tot 25 personen per concert, zal de anderhalve meter afstand gewaarborgd zijn en vinden de concerten bij mooi weer in open lucht plaats. In geval van hevige regenval wordt er uitgeweken naar het gemeenschapscentrum Felix Sohie.

De exacte (open lucht) locaties blijven nog even geheim en worden enkel gecommuniceerd naar de tickethouders! Iedere locatie bevindt zich in een straal van 3 km van het centrum van Hoeilaart!