Activiteiten

Computerspreekuur - Seniorenraad

Wanneer: 
wo 6 nov 2019 tot wo 3 jun 2020

Voorbehouden voor Hoeilaartse 55+!

Maandelijks spreekuur voor senioren met problemen en/of vragen bij computergebruik. Vrijwilligers van de Seniorenraad met meer informatica-ervaring helpen je graag verder. Een adressenbestand maken, foto's bewerken, surfen op internet, mailen ... het komt allemaal aan bod.

Deelnemen is gratis - geef vooraf wel een seintje als je de eerste keer wil deelnemen.

(Ge)zonder suiker! Kom uit de suikerval

Wanneer: 
do 23 jan 2020

Welk effect heeft suiker op jou? Hoe kan je het verlangen naar suiker voorkomen? Wil je gezonder leven? Hoe geraak je uit de suikermolen? Gezondheidscoach Bodil Bajwa helpt je met praktische voorbeelden op weg.


Vindt plaats in de cafetaria.

Ouder/kind ~ Grimage-workshop ~ Parent/enfant

Wanneer: 
zo 26 jan 2020

Na het overweldigend succes van de Halloween-tocht hebben CarineGrim' en Createljee besloten om opnieuw samen te werken, maar deze keer willen we de Carnaval-gekte samen met jullie voorbereiden!...

Al wat je ooit wilde vragen over i-Phone & i-Pad

Wanneer: 
di 28 jan 2020

Jij bepaalt wat er aan bod komt. Mail je concrete vragen in verband met mobiele Appletoestellen vooraf door naar samenvoor.be@gmail.com. Je gaat naar huis met massa's tips om je toestel beter te gebruiken.

Een lezing van SamenVoor in samenwerking met de bib

Babycafé

Wanneer: 
do 30 jan 2020 tot do 25 jun 2020

Pas mama of papa geworden? Wil je graag andere ouders leren kennen en praten over de nieuwe ervaringen of samen met de kindjes spelen? Spring zeker eens binnen!

Quiz Davidsfonds

Wanneer: 
vr 31 jan 2020

Davidsfonds Hoeilaart organiseert een multimediaquiz vol filmpjes en geluidsfragmenten. Er wordt gespeeld met ploegen van vier. Hou je van een aangename, maar toch stevige quiz met mooie prijzen? Schrijf je dan zeker in!

Vindt plaats in de theaterzaal

Nerorocksessie

Wanneer: 
za 1 feb 2020

Na een zeer geslaagd eerste seizoen Nerorocksessies met De Laatste Match van Ivan Lendl, YUKO en Winston Wutu, wordt in 2020 opnieuw uitgepakt met een kleine reeks caféconcerten in de cafetaria. Zie het als een aperitiefje voor Nerorock op 20 september 2020. Kwaliteit gegarandeerd!

Org. Nerorock i.s.m. dienst Vrije Tijd

Ontbijtfilm: The Lion King

Wanneer: 
zo 2 feb 2020

Het concept van de ontbijtfilm is simpel: je wordt op een mooie zondagochtend verwacht in het GC Felix Sohie. Eerst schuif je aan voor een lekker fairtrade-ontbijt. Nadien kan je je installeren in de theaterzaal en genieten van een topanimatiefilm, in het Nederlands gesproken.

De opbrengst gaat volledig naar het goede doel!

Org. Jeugdraad

Rode Kruis Bloedinzameling

Wanneer: 
di 4 feb 2020 tot ma 14 sep 2020

Ben je tussen 18 en 66 jaar oud en verkeer je in goede gezondheid? Perfect! Aarzel geen seconde en word donor. Goed om te weten: als je voor het eerst doneert voor je 66ste, kan je dat blijven doen tot 71 jaar!

Pagina's