Activiteiten

Kleuterstage

Wanneer: 
vr 27 okt 2017

In dit danskamp leren we dansen zoals echte popsterren! De dansen die we zullen aanleren zijn geïnspireerd op choreografieën van popsterren zoals Beyonce, Rihanna, Justin Bieber, Ariana Grande, …...

Babycafé

Wanneer: 
do 30 jan 2020 tot do 25 jun 2020

Pas mama of papa geworden? Wil je graag andere ouders leren kennen en praten over de nieuwe ervaringen of samen met de kindjes spelen? Spring zeker eens binnen!

Afterwork Nerorock

Wanneer: 
vr 5 jun 2020

Het plein en de serre van het GC Felix Sohie worden omgetoverd tot een hippe verzamelplaats, perfect om de dagelijkse beslommeringen weg te dansen. Leuke omgeving, mooi weer, top-dj’s, lekker eten, en uiteraard de befaamde gin-tonics en mocktails maken van deze afterwork de place to be om de zomer in te zetten!

Org. Nerorock vzw

Rode Kruis Bloedinzameling

Wanneer: 
do 2 jul 2020, ma 14 sep 2020

Ben je tussen 18 en 66 jaar oud en verkeer je in goede gezondheid? Perfect! Aarzel geen seconde en word donor. Goed om te weten: als je voor het eerst doneert voor je 66ste, kan je dat blijven doen tot 71 jaar!

Vriende(n)lijke Wandeltocht met brunch

Wanneer: 
zo 5 jul 2020

Op zondag 5 juli vertrekken we vanuit het centrum van Hoeilaart al wandelend door straten en paden richting het Zoniënwoud waar er een aperitief zal beschonken worden. Dan terug naar GC Felix Sohie voor een uitgebreide brunch.

Creastage - Kunst herbedacht

Wanneer: 
ma 6 jul 2020

DATA: van maandag 6 juli tot en met vrijdag 10 juli 2020...

Creastage - reis doorheen de tijd

Wanneer: 
ma 6 jul 2020

DATA: van maandag 6 juli tot en met vrijdag 10 juli 2020...

Dansstage Hoeilaart

Wanneer: 
ma 27 jul 2020

Ben je een echt podiumbeest dat niet kan stilstaan op muziek? Tijd dan om je dansmoves boven te halen voor deze stage! Tijdens deze week wordt voor heel wat afwisseling gezorgd, zowel in stijl als in muziekgenre.

Dit is dus een dansstage die je echt niet mag missen!
Een ideaal moment om te schitteren in de schijnwerpers!

Kleuterstage Hoeilaart

Wanneer: 
ma 27 jul 2020

Tijdens deze week kunnen kleuters zich amuseren met verschillende activiteiten op maat zoals knutselen, tekenen, schilderen en zo veel meer. Deze activiteiten worden afgewisseld met een aantal sporten zoals Multimove, kleuter-Jitsu, kleuteryoga, dans en turnen. Op die manier biedt de stage een mooi evenwicht tussen creatief bezig zijn en beweging voor de allerkleinsten. Deze stage is bedoeld...

Creastage - marvelous days

Wanneer: 
ma 27 jul 2020

DATA: van maandag 27 juli tot en met vrijdag 31 juli 2020...

Pagina's