Activiteiten

Wetenschapsacademie

Wanneer: 
za 12 sep 2020

In deze academie kunnen kinderen 30 zaterdagen lang aansluiten bij de wetenschapsacademie. Hier wordt een uurtje programmeren en een uurtje wetenschap aangeboden aan alle geïnteresseerden. ...

Tijdelijke Wandelingen in de Druivenstreek - Hoeilaart

Wanneer: 
di 17 nov 2020

De IJsetrippers vzw hebben samen met WT Huldenberg en WT Hoeilaart het initiatief genomen om tijdens deze lockdown meerdere wandelingen uit te stippelen in de Druivenstreek....

Jazz at Felix': Katrien Coppens Trio

Wanneer: 
do 18 mrt 2021

KATRIEN COPPENS TRIO...

DE UITDAGINGEN

Wanneer: 
di 30 mrt 2021

LEZINGENCYCLUS ‘DE UITDAGINGEN’...

LEEF Foundation Concert

Wanneer: 
za 3 apr 2021

Muziek voor een goed doel - de bouw van een school in Johnsonville, Liberia.

Jazz at Felix': Jelle Van Giel Group

Wanneer: 
do 22 apr 2021

JELLE VAN GIEL GROUP...

Omgaan met rouw en verdriet bij kinderen

Wanneer: 
ma 26 apr 2021

Hoe kan rouw zich uiten in verschillende levensfases en wat zijn de specifieke noden? We staan stil bij de do’s and don’ts omtrent het omgaan met een kind of jongere die rouwt. We werken met interactieve werkvormen en vertrekken vanuit jullie vragen en verhalen. Laurine Hespel van Missing You verzorgt deze sessie.

VERPLAATST: Theater Malpertuis – T.A.N.I.A.!

Wanneer: 
wo 12 mei 2021

In T.A.N.I.A.! entertaint Van der Sanden het publiek op haar eigen manier. Met het grootste gemak laat ze een waaier van personages op je los: Guillaume van de toneelschool, moeder Liliane, nonkel Warre en tante Lida, zuster Fredeswinde en … Tania zelf. Maar jezelf … ben je dat alleen maar? Of kun je dat ook spelen?

www.malpertuis.be

Jackobond & Bastien: Van Corsari tot Appermont (tv-iconen van weleer)

Wanneer: 
di 16 nov 2021

Sonja Barend, Sandra Reemer, Rudi Carrell, Tony Corsari, Jan Theys,… We nemen je mee naar de legendarische beginjaren van de Vlaamse televisie toen tv-presentatoren en -presentatrices nog échte sterren waren.
Aan de hand van historische beeldfragmenten en onvergetelijke muziek blikken Jackobond & Bastien terug op de beginjaren van de Vlaamse & Nederlandse televisie.

Aperitiefconcert Eyas Ensemble

Wanneer: 
zo 27 feb 2022

Het Eyas Ensemble is een uitzonderlijk vocaal kwartet met piano bestaande uit vijf gepassioneerde musici, waaronder Hoeilander Joris Bosman. Zowel bekende als minder bekende werken maken deel uit van hun programma. Hun repertorium gaat van de 19e tot de 21ste eeuw en combineert romantiek, humor, traditie en creativiteit.

www.eyas.be

Pagina's