Activiteiten

Repair Café en zwerfvuilactie

Wanneer: 
za 11 mrt 2023

Een ploeg vrijwilligers staat klaar om je fiets, laptop of printer, elektrisch apparaat, kledingstuk, bot mes of andere spullen waaraan iets hapert, gratis te herstellen. Ook als je twijfelt of een voorwerp nog wel te herstellen is, kan je hier advies krijgen.

Org. SamenVoor i.s.m. Milieuraad en Interrand

Toegang gratis

Fashion Swap: kledingruil vrouwen-mannen-accessoires

Wanneer: 
za 11 mrt 2023

Heb je kleren in je kast hangen die je niet meer aandoet, maar die wel nog in goede staat zijn? Kom je kleren dan ruilen op de Fashion Swap. Zo doen we samen aan consuminderen! Maak er een fijne dag van en nodig vriend(inn)en of familie uit. Ervoor of erna kan je gezellig ontbijten, brunchen of iets drinken in de cafetaria.

Org. Team Fashion Swap SamenVoor

Toegang gratis

Jeugdboekenfeest: Wat maakt jou gelukkig?

Wanneer: 
za 25 mrt 2023

Naar de bibliotheek gaan en genieten van een boekje in een hoekje? Of een vrolijk familiefeest? Of toch maar liever filmpjes kijken met de vrienden? In maart organiseert de bib een creatieve wedstrijd over wat jou gelukkig maakt. Op 25 maart volgt de feestelijke ontknoping met veel toeters en bellen. Kom zeker eens langs!

Org. de Bib

Toegang gratis

Nerorock Afterwork

Wanneer: 
vr 9 jun 2023

Op vrijdag 9 juni start het weekend net ietsje plezanter dan normaal! Nerorock verwelkomt jou en jouw vrienden/collega’s weer voor hun, ondertussen befaamde, afterwork. Geniet van huisgemaakte gin-tonics of mocktails, een lekker hapje en een gezellig danske!

Org. Nerorock vzw

Toegang gratis