Zalen huren

Het GC Felix Sohie beschikt over zalen en lokalen van uiteenlopende grootte, die allen de naam dragen van een Hoeilaartse wijk. Verenigingen, privépersonen en commerciële organisaties kunnen die ruimtes huren voor vergaderingen, activiteiten, feestelijkheden, ... Alle verdiepingen zijn bereikbaar met de lift. In het hele gebouw is er draadloos internet.

Aan de huur van een lokaal of zaal zijn bepaalde voorwaarden en voorrangsregels verbonden, waarbij een onderscheid gemaakt wordt tussen: 

Groep A: verenigingen die betoelaagd worden door het gemeentebestuur en Hoeilaartse afdelingen van democratische politieke partijen;
Groep B: Hoeilaartse scholen, APKO, en verenigingen aangesloten bij een adviesraad en/of erkende verenigingen van Hoeilaart;
Groep C: andere verenigingen en niet-commerciële organisaties van Hoeilaart;
Groep D: inwoners en commerciële organisaties van Hoeilaart;
Groep E:  verenigingen, privépersonen en commerciële organisaties van buiten Hoeilaart.

Aanvragers uit groep A en B krijgen voorrang voor hun jaarlijks terugkerende reservaties, op voorwaarde dat de aanvraag gebeurt voor de eerste dag van het trimester voorafgaand aan het trimester waarin de activiteit plaatsvindt.

De huurprijs varieert naargelang de groep waartoe je behoort, de zaal, het tijdstip en de geplande activiteit. Soms dien je ook een waarborg te betalen. In het verhuurreglement vind je een overzicht van alle voorwaarden, richtlijnen en tarieven die van toepassing zijn. Je kan het reglement hier raadplegen en downloaden.

Verhuurreglement

Bij specifieke vragen, neem je best eerst contact op, vooraleer te reserveren.
 

Sinds kort wordt er ook samengewerkt met een vaste drankenleverancier. De gemeente heeft voor het aanbieden van drank in de cafetaria van het GC Felix Sohie een contract afgesloten met GVS Drinks. De afspraken met GVS Drinks vindt u hier!