Tickets en abonnementen

Abonnement Druivenstreek

Het GC Felix Sohie biedt elk seizoen een gevarieerd schouwburgprogramma aan en doet dat in samenwerking met de twee andere cultuurcentra van de Druivenstreek: GC De Bosuil (Jezus-Eik) en CC Den Blank (Overijse).

Op die manier kunnen jongeren, volwassenen, senioren en families vlak bij huis genieten van een gezonde dosis cultuur. Muziek, theater, dans en comedy van de bovenste plank met bekende namen uit binnen- en buitenland.

Dankzij het Abonnement Druivenstreek geniet elke bezoeker bovendien vanaf vier verschillende voorstellingen van een voordelige abonnementsprijs.

Hoe reserveren?

De reservatie van je abonnement (of losse tickets) kan telefonisch op het nummer 02 657 05 04, aan de onthaalbalie van het GC Felix Sohie of online.

Bestel je je tickets online, dan zie je onmiddellijk welke plaatsen nog vrij zijn. Het systeem stelt je de beste plaats voor. Liever een ander zitje? Geen probleem, in één klik wijzig je de voorgestelde zitjes. Bij ongenummerde plaatsen reserveert het syteem het gevraagde aantal plaatsen.

Hoe betalen?

  • Online: betalen kan via kredietkaart of overschrijving.
  • Aan de balie: betalen kan met bancontact.

Als je betaling in orde is, ontvang je via mail een 'print at home-ticket'.

Wil je je tickets door ons laten printen. Dat kan!

Voorstellingen van Hoeilaartse verenigingen

De gemeente Hoeilaart kan rekenen op een groot cultuuraanbod dankzij haar dynamische verenigingen. Deze programmatie wordt tweemaal per jaar gebundeld in UiT in Felix.
Tickets voor deze voorstellingen kunnen ook online gereserveerd en betaald worden, maar je kan ook terecht aan de balie van het GC Felix Sohie.

Goed om te weten

  • Betaalde tickets worden niet terugbetaald of geruild.
  • Wanneer een voorstelling geannuleerd wordt, verwittigen we je en krijg je je geld terug.
  • Na aanvang van de voorstelling wordt geen publiek meer toegelaten, tenzij tijdens de pauze.
  • De voorstellingen beginnen stipt op het aangekondigde uur.
  • Het tarief voorverkoop geldt tot de dag voor het evenement.
  • De organisatoren zijn niet aansprakelijk voor schade, verlies, diefstal of om het even welk ongeval.